Spaghetti cu sos Philadelphia

de Catalina L in Paste, 31 Iul 2015 | 1602 vizualizari

 

O reteta originala si foarte usor de facut...........incercati

 

INGREDIENTE

  • paste spaghetti
  • "cremă de brânză" Philadelphia
  • cateva felii de jambon de Parme
  • verdeata, cimbru
  • piper proaspat macinat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos Philadelphia:

Curatati si tocati marunt usturoiul.


Fierbeti pastele - cum obisnuiti.


Intr-o tigaie puneti la-ncalzit uleiul de masline.


Taiati jambonul bucatele si puneti la prajit cu usturoiul.


Adaugati crema de branza, cimbrul si piperul si amestecati.


La urma puneti verdeata proaspat tocata.


Puneti pastele in farfurie si depuneti cateva linguri de crema peste ele.


Serviti imediat.



Pofta Buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

01.08.2015, 17:23

Mi-a placut tare mult si mie ...am incercat reteta cu branza Philadelphia ceva ani in urma ...au fost suuuuuper delicioase !!!

Catalina L 1

01.08.2015, 19:46

multumesc Andreea

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:49

Usor de preparat si super delicioase!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta al pomodoro