Spaghetti de pui cu praz si zuchinni

de Sylvia in Pui, 20 Mai 2010 | 1856 vizualizari

 

Este o mancare foarte aromata si cu putine calorii, ideala pentru programele de slabit sau atunci cand vrem sa mancam ceva mai lejer.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de : 
  • un file de piept de pui,
  • o lingurita de ulei de masline, 
  • un fir de praz de la care utilizam partea alba
  • 1 zuchinni.
  • Mai avem nevoie de
  • sare,
  • o jumatate de ardei iute,
  • putin ghimbir pudra sau proaspat ras ( eu am folosit pudra),
  • o frunza de salvie  
  • 150 ml de supa de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti de pui cu praz si zuchinni:

Se taie atat pieptul de pui cat si prazul si zuchinni in felii subtiri si lungi, de unde vine si denumirea de spaghetti , la zuchinni si praz taiem prima data in bucati de 5-6 cm ca sa nu iasa prea lungi. Punem in wok la incins lingurita de ulei si imediat adaugam spaghetiile de pui si legume, condimentam cu sare, ghimbir, si amestecam din cand in cand cu o spatula timp de 5 minute. In timpul asta preparam supa de legume din 150 ml de apa, putin delikat de legume sau amestec natural de legume ( eu am pus vegeta mea naturala) si o jumatate de ardei iute taiat bucatele mici.


Dupa cele 5 minute adaugam in wok si supa de legume si frunza de salvie taiata marunt si mai lasam 2 minute sa fiarba la foc iute . Se serveste fierbinte, cu o felie de paine prajita. Ghimbirul ii da o aroma aparte si combinatia cu legumele este una foarte reusita. Am gasit aceasta reteta pe un site si are si un filmulet de realizare, il voi atasa in viitor pentru a fi si mai usoara prepararea.Va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti de pui cu praz si zuchinni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 19:23

eh, numa' gura-i de el

Bucataras Medi 1

20.05.2010, 19:28

dau si eu tot 5 furcu...............

mena29 1

24.05.2010, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu legume