Spaghetti de pui cu praz si zuchinni

de Sylvia in Pui, 20 Mai 2010 | 2017 vizualizari

 

Este o mancare foarte aromata si cu putine calorii, ideala pentru programele de slabit sau atunci cand vrem sa mancam ceva mai lejer.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de : 
  • un file de piept de pui,
  • o lingurita de ulei de masline, 
  • un fir de praz de la care utilizam partea alba
  • 1 zuchinni.
  • Mai avem nevoie de
  • sare,
  • o jumatate de ardei iute,
  • putin ghimbir pudra sau proaspat ras ( eu am folosit pudra),
  • o frunza de salvie  
  • 150 ml de supa de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti de pui cu praz si zuchinni:

Se taie atat pieptul de pui cat si prazul si zuchinni in felii subtiri si lungi, de unde vine si denumirea de spaghetti , la zuchinni si praz taiem prima data in bucati de 5-6 cm ca sa nu iasa prea lungi. Punem in wok la incins lingurita de ulei si imediat adaugam spaghetiile de pui si legume, condimentam cu sare, ghimbir, si amestecam din cand in cand cu o spatula timp de 5 minute. In timpul asta preparam supa de legume din 150 ml de apa, putin delikat de legume sau amestec natural de legume ( eu am pus vegeta mea naturala) si o jumatate de ardei iute taiat bucatele mici.


Dupa cele 5 minute adaugam in wok si supa de legume si frunza de salvie taiata marunt si mai lasam 2 minute sa fiarba la foc iute . Se serveste fierbinte, cu o felie de paine prajita. Ghimbirul ii da o aroma aparte si combinatia cu legumele este una foarte reusita. Am gasit aceasta reteta pe un site si are si un filmulet de realizare, il voi atasa in viitor pentru a fi si mai usoara prepararea.Va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti de pui cu praz si zuchinni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 19:23

eh, numa' gura-i de el

Bucataras Medi 1

20.05.2010, 19:28

dau si eu tot 5 furcu...............

mena29 1

24.05.2010, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume