Spanac crema cu ochi de ou

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 15 Mar 2014 | 18288 vizualizari

 

Este felul de mancare din spanac ce imi aduce aminte de bunica....simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg spanac proaspat
  • sare, piper
  • 2 linguri de faina
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • lapte (cat curpinde, aproximativ 1 cana)
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac crema cu ochi de ou:

- Alegem spanacul si il spalam bine. Eu am avut spanac in punga de la supermarket, gata ales si spalat. Il punem in apa la fiert. Se fierbe doar 3-5 minute si se strecoara. Il tocam marunt cu cutitul.


- In cratita punem uleiul cu usturoiul pisat la calit si adaugam apoi faina. Prajim doar putin, pana capata o culoare si punem putin lapte rece, amestecand continuu cu un tel. Adaugam spanacul si restul de lapte. Punem sare, piper alb si amestecam mereu pana devine ca o crema.


- Separat prajim oua si servim impreuna cu spanacul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac crema cu ochi de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sidy 1

16.03.2014, 10:53

Asa imi place si mie spanacul, cel mai mult

Dya Daniela Andrei 1

16.03.2014, 11:46

Interesant. Nu l-am gatit niciodata asa.

Lavinia 1

16.03.2014, 12:16

doar asa imi place sa fie gatit spanacul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ou ochi