Spanac crema cu ochi de ou

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 15 Mar 2014 | 20448 vizualizari

 

Este felul de mancare din spanac ce imi aduce aminte de bunica....simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg spanac proaspat
  • sare, piper
  • 2 linguri de faina
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • lapte (cat curpinde, aproximativ 1 cana)
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac crema cu ochi de ou:

- Alegem spanacul si il spalam bine. Eu am avut spanac in punga de la supermarket, gata ales si spalat. Il punem in apa la fiert. Se fierbe doar 3-5 minute si se strecoara. Il tocam marunt cu cutitul.


- In cratita punem uleiul cu usturoiul pisat la calit si adaugam apoi faina. Prajim doar putin, pana capata o culoare si punem putin lapte rece, amestecand continuu cu un tel. Adaugam spanacul si restul de lapte. Punem sare, piper alb si amestecam mereu pana devine ca o crema.


- Separat prajim oua si servim impreuna cu spanacul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac crema cu ochi de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sidy 1

16.03.2014, 10:53

Asa imi place si mie spanacul, cel mai mult

Dya Daniela Andrei 1

16.03.2014, 11:46

Interesant. Nu l-am gatit niciodata asa.

Lavinia 1

16.03.2014, 12:16

doar asa imi place sa fie gatit spanacul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu carnati