Spanac cu ochiuri

de Alexandra Burz in Mancaruri de legume, 17 Ian 2014 | 2406 vizualizari

 

Am avut un ajutor de nadejde :P:P

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac oparit
  • 300 ml lapte
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri de faina
  • ulaei
  • sare
  • piper
  • 5 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Spanacul spalat bine si oparit, il tocam marunt


Intr-o cratita punem 150 ml ulei


Lasam la incins uleiul


Adaugam faina, mestecand continuu


Adaugam spanacul, amestecam pana se incorporeaza tot cu faina


Adaugam treptat laptele, sarea si piperul


Lasam sa fiarba molcom aproximativ 15-20 minute


Adaugam usturoiul pisat


Mai lasam la foc inca aproximativ 5 minute


Intre timp, intr-o tigaie separat punem la incins 100 ml ulei


Spargem ouale usor in tigaie sa nu se imprastie


Asezonam cu sare si piper


Le lasam la prajit aproximativ 3 minute, adaugand treptat peste ele ulei cu ajutorul unei linguri


Serviti-le impreuna! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

e delicios si in combinatie cu cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

17.01.2014, 19:08

Alexandra Burz 1

17.01.2014, 21:55

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:07

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri