Spanac cu ochiuri

de Alexandra Burz in Mancaruri de legume, 17 Ian 2014 | 2281 vizualizari

 

Am avut un ajutor de nadejde :P:P

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac oparit
  • 300 ml lapte
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri de faina
  • ulaei
  • sare
  • piper
  • 5 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Spanacul spalat bine si oparit, il tocam marunt


Intr-o cratita punem 150 ml ulei


Lasam la incins uleiul


Adaugam faina, mestecand continuu


Adaugam spanacul, amestecam pana se incorporeaza tot cu faina


Adaugam treptat laptele, sarea si piperul


Lasam sa fiarba molcom aproximativ 15-20 minute


Adaugam usturoiul pisat


Mai lasam la foc inca aproximativ 5 minute


Intre timp, intr-o tigaie separat punem la incins 100 ml ulei


Spargem ouale usor in tigaie sa nu se imprastie


Asezonam cu sare si piper


Le lasam la prajit aproximativ 3 minute, adaugand treptat peste ele ulei cu ajutorul unei linguri


Serviti-le impreuna! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

e delicios si in combinatie cu cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

babi5 1

17.01.2014, 19:08

Alexandra Burz 1

17.01.2014, 21:55

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:07

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08