Spanac cu ochiuri

de Alexandra Burz in Mancaruri de legume, 17 Ian 2014 | 5313 vizualizari

 

Am avut un ajutor de nadejde :P:P

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac oparit
  • 300 ml lapte
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri de faina
  • ulaei
  • sare
  • piper
  • 5 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Spanacul spalat bine si oparit, il tocam marunt

Intr-o cratita punem 150 ml ulei

Lasam la incins uleiul

Adaugam faina, mestecand continuu

Adaugam spanacul, amestecam pana se incorporeaza tot cu faina

Adaugam treptat laptele, sarea si piperul

Lasam sa fiarba molcom aproximativ 15-20 minute

Adaugam usturoiul pisat

Mai lasam la foc inca aproximativ 5 minute

Intre timp, intr-o tigaie separat punem la incins 100 ml ulei

Spargem ouale usor in tigaie sa nu se imprastie

Asezonam cu sare si piper

Le lasam la prajit aproximativ 3 minute, adaugand treptat peste ele ulei cu ajutorul unei linguri

Serviti-le impreuna! Pofta buna!

TIPS-URI

1

e delicios si in combinatie cu cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu mamaliguta si ou ochi