Spanac cu orez

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 27 Apr 2011 | 3002 vizualizari

 

Imi place la nebunie spanacul, desi nu il savurez pe masura!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4-5 cepe potrivite
  • 1 cescuta cu orez
  • 2-3 linguri cu bulion
  • 2-3 linguri cu ulei
  • condimente: sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu orez:

Curatam orezul si il punem la fiert pentru 20 de minute. Separat, tocam ceapa marunt si o punem la calit, in ulei, impreuna cu bulionul. Cand devine translucida, adaugam spanacul curatat si spalat bine. Lasam sa fiarba impreuna 10 minute dupa care adaugam orezul si condimentam dupa gust. Se continua fierberea atat cat este necesar.

 

TIPS-URI

1

Poate fi servit impreuna cu un ou ochi (prajit)

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2011, 09:20

cati 1

07.05.2011, 15:28

bun

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post in sos de ardei dulce