Spanac cu pui... sau fara

de Brindusa in Pui, 18 Mar 2011 | 2137 vizualizari

 

Dupa iarna asta lunga si rece, organismul meu plange dupa ceva verdeturi. Am fost ieri in piata si am gasit niste spanac frumos, tocmai bun pentru mancarica asta. Daca o faceti fara carne si puneti apa in loc de lapte, poate fi foarte bine mancata in post

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg spanac, curatat
  • 5 linguri cu ulei de masline
  • 10 catei de usturoi, curatati
  • 50 ml lapte (sau apa)
  • 2 linguri amidon de porumb
  • Optional: 1 lingura smantana
  • sare dupa gust
  • optional: 300 g piept de pui dezosat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu pui... sau fara:


  • Taie felii 5 catei de usturoi. Pe ceilalti fa-i piure.

  • Incalzeste uleiul si prajeste putin usturoiul felii. Pune spanacul si da focul mic

  • Lasa pana ce spanacul e fiert. Cu ajutorul unui cutit taie putin spanacul. Daca iti place foarte mic, il poti mixa.

  • Amesteca amidonul cu laptele, ca sa se dizolve. Pune amestecul in spanac si amesteca bine. Lasa sa dea 2-3 clocote.

  • Adauga piureul de usturoi, smantana si potriveste de sare

  • Daca vrei sa pui si carne, pregateste pieptul de pui la gratar si pune-l in spanac.

  • Mai lasa sa fiarba 5 minute.

  • Se serveste cald sau rece

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu pui... sau fara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

19.03.2011, 15:30

bun bun

goldielocks 1

19.03.2011, 15:42

ce deliciu

elena1988 1

20.03.2011, 07:57

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos Gorgonzola