Pui in aluat chinezesc

de Dea_Dea in Pui, 18 Iul 2013 | 4959 vizualizari

 

Pentru ca tot isi comanda fiica mea de fiecare data , cand mergeam la restaurantul chinezesc , am zis sa incerc sa fac si eu !! A avut succes , le-a placut!

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de chilly
  • Ulei pentru prajit
  • susan

ALUAT

  • 2 linguri faina
  • 1 lingura amidon
  • un praf de sare
  • 1 ligurita praf de copt
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50-100 ml apa

SOS:

  • 2 linguri sos de soia dark
  • 1 lingura miere
  • 1lingura zahar
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingura otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in aluat chinezesc:

Pieptul de pui se spala se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si praf de chilly.


Aluatul


Se pune faina, amidonul, praful de copt , sarea si oul , se amesteca putin , iar apoi se pune uleiul.


Se pune apa pana obtinem un aluat mai tare ca si la clatite.


Se da puiul prin aluat si se pune la prajit in ulei incins.


Se scoate si se pune pe farfurie cu servet .


intr-o tigatie se pune , sosul de soia, zaharul, mierea, ketchup-ul si otetul si se pun pe foc , la foc mic , pana se topeste zaharul.


Se adauga carnea se amesteca bine si se scoate pe farfurie.


Se presara susan.


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi sos de soia obisnuit in loc de dark , pentru a fi mai deschisa carnea la culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

18.07.2013, 22:50

stefanvictor 1

19.07.2013, 08:24

Nu stiu cum reusiti sa obtineti asemena bucate, dar va spun sincer, arata incredibil. Sunt convins ca si gustul este pe masura. Ma intreb oare, cum o fii cu pui de casa crescut in ograda? Aseara am gatit pentru familia mea o reteta speciala si credeti-ma, a fost ceva cu totul special: http://www.pprepelite.ro/retete-culinare-cu-prepelite-si-mamaliguta/

Dea_Dea 1

19.07.2013, 22:26

Stefan cred ca iasa si mai bun , asta-i clar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu piept de pui