Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

de Catalina L in Mancaruri de legume, 28 Iul 2020 | 1703 vizualizari

 

O reteta delicioasa.
Nu va place spanacul? Incercati aceasta reteta, este gustoasa si savuroasa.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/spanac-cu-smantana-si-branza-gouda.html

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de spanac proaspat curatat
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper
  • paprika
  • ierburi uscate de Provence
  • 1 felie fina de branza Gouda
  • 2-3 felii fine de jambon de Parma
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda:

Curatati spanacul, spalati-l si taiati-l marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul de cocos.

Adaugati spanacul si sotati-l timp de 6 - 8 minute, la foc potrivit.

Condimentati si adaugati smantana.

Reveniti 2-3 minute.

Il puteti servi imediat simplu.

Eu am pus o felie de branza gouda peste spanacul cald si am amestecat.

Am pus felii de jambon crud sub grill si le-am colorat si uscat.

Serviti imediat spanacul cald cu 2 felii de jambon uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou