Spanac cu sos de rosii si ou posat

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 13 Mai 2014 | 1646 vizualizari

 

Si un degetel :) BBk tragea de mine, din toate partile, mi-a stricat pozele si oul meu perfect!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac (curatat)
  • 10 rosioare
  • un morcov mare
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 cepe uscate
  • 2 fire de ceapa verde
  • o lingura cu pasta de rosii
  • sare dupa gust
  • un ou + 2-3 linguri cu otet (pentru o portie)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu sos de rosii si ou posat:

Tocam legumele si le calim in 2 linguri cu ulei. Adaugam spanacul (intreg sau tocat), acoperim vasul cu un capac si il lasam 10 minute la foc potrivit, cat sa se patrunda spanacul. Rosiile la trecem prin razatoare si le adaugam peste spanac impreuna cu pasta de rosii. Potrivim de gust cu sare si mai fierbem aproximativ 10 minute cat sa scada sosul format. Intre timp pregatim oul posat ce se va servi impreuna cu spanacul. (intr-un vas cat mai ingust, punem apa la fiert, adaugam otetul si incalzim apa pana la punctul de fierbere, fara a o da in clocot; spargem oul intr-un bol micut si il adaugam in apa; il lasam sa fiarba pentru 3-4 minute, tinandu-l strans cu ajutorul a doua linguri. Il scoatem apoi, cu grija, pe un servet de hartie pentru a absorbi surplusul de apa) .


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu sos de rosii si ou posat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

15.05.2014, 08:04

babi5 1

24.05.2014, 17:43

Dya Daniela Andrei 1

24.05.2014, 21:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de mazare cu ou posat si bacon afumat