Spatzle cu smantana si ciuperci

de RuxyRux in Spaghete, 25 Aug 2015 | 2704 vizualizari

 

Am mancat la Sighisoara aceste paste....si-am zis sa incerc si eu acasa....au iesit incredibil! O mancare satioasa si extrem de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spatzle de 500 g (eu am gasit la Liddl)
  • 7 palarii mari de ciuperci champinion (sau alegeti ce fel de ciuperci va plac)
  • 7 linguri smantana grasa( 20%)
  • 1 punga de parmezan razuit
  • 150 g cascaval razuit
  • 3 linguri ulei
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu smantana si ciuperci:

Se fierb pastele asa cum este indicat pe cutie (in cazul meu 15 minute). Se scurg si se amesteca fierbinti cu 50 g unt.


Ciupercile se toaca din cutit marunt sau mare cum doriti si se presara cu putina sare.


Intr-un vas larg se pune uleiul si 50 g unt si se calesc ciupercile usor (4 minute), apoi se adauga smantana, praful de usturoi, sarea si piperul dupa gust. Se da un clocot si se opreste focul.


Pastele se amesteca cu sosul si se mananca cu parmezan razuit deasupra si cascaval dupa gustul personal.


O bunatate, va recomand cu incredere reteta! Simplu, usor, delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:14

De cand tot vreau sa incerc! Super reteta!

RuxyRux 1

07.10.2015, 22:22

Multumesc Moku

RuxyRux 1

07.10.2015, 22:22

Satisfyyourcravings, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete Carbonara cu smantana