Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor

de ralu_ca in Porc, 13 Mar 2016 | 2940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 felii bacon
  • 1 kg carne tocata porc
  • 250 g cascaval ras
  • rondele ardei rosu si verde
  • sare
  • piper
  • chile
  • sos soia si miere
  • putin ulei
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor:

Intr-o forma rotunda asezam, unsa cu putin ulei, feliile de bacon, precum o floare, in mijloc asezam carnea tocata, presaram sare si piper.


Toata suprafata o acoperim cu cascaval ras si asezam rondelele de ardei si chilli.


Inchidem forma, ca in foto, apoi ungem cu sosul format din soia si miere, iar la final ungem cu ou batut.


Am introdus la cuptor si am servit o bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Camelya 1

14.03.2016, 11:29

noiinbucatarie 1

14.03.2016, 12:50

elucubratiiculinare 1

15.03.2016, 16:19

waw

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan si salata de sfecla rosie