Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor

de ralu_ca in Porc, 13 Mar 2016 | 10498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 felii bacon
  • 1 kg carne tocata porc
  • 250 g cascaval ras
  • rondele ardei rosu si verde
  • sare
  • piper
  • chile
  • sos soia si miere
  • putin ulei
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor:

Intr-o forma rotunda asezam, unsa cu putin ulei, feliile de bacon, precum o floare, in mijloc asezam carnea tocata, presaram sare si piper.

Toata suprafata o acoperim cu cascaval ras si asezam rondelele de ardei si chilli.

Inchidem forma, ca in foto, apoi ungem cu sosul format din soia si miere, iar la final ungem cu ou batut.

Am introdus la cuptor si am servit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu legume la cuptor