Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa in , 15 Iul 2018 | 2831 vizualizari

 

Din aluatul facut ieri, am pastrat jumatate pentru a-l pregati azi. Am ales sa fac spice de grau cu carnaciori grill si mirodenii.
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat: le gasiti aici: https://www.bucataras.ro/retete/tarte-si-rozete-cu-branza-ierburi-si-marar-87576.html
  • Pentru umplutura:
  • 3 carnaciori pentru grill
  • Oregano si condimente pentru porc Delikat
  • 150 g cascaval ras
  • 2 oua pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spice de grau cu carnaciori si cascaval:

 

Aluatul pregatit anterior se taie in trei parti, care se lucreaza pe rand.

Se intinde prima foaie, se unge cu ou, se presara cascaval ras, oregano si condimente pentru porc, dupa gust. Se impatureste si se intinde din nou, pentru ca mirodeniile se intre in aluat.

Pentru spice: se ruleaza aluatul, se taie felii, dar nu pana la capat, apoi fiecare felie se apuca intre doua degete pentru a-i subtia capatul si se trage peste margine: stanga, dreapta, mijloc, apoi iar stanga, dreapta, mijloc. Se vede cel mai bine in poze.

Se asaza felii de carnat in fiecare bob. Un carnat a fost suficient pentru un spic. Mi-au iesit 3 spice.

Se unge fiecare din nou cu ou si se coace la foc mic 25 minute sau pana se rumeneste.

 

Timp de pregatire: 10min

Timp de coacere: 50min

Portii: 8.

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/spice-de-grau-cu-carnaciori-si-cascaval.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Spice de grau cu carnaciori si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu pesto si legume