Spirala cu spanac,branza Brie si mac

de irena in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 1687 vizualizari

 

Un aperitiv aspectuos ,delicios si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr foeitaj,
  • 200 gr spanac fiert si tocat,
  • 100 gr branza Brie( ricotta, philadelphia),
  • 1 lingura cascaval ras,
  • 1 lingura pesmet,
  • 1 ou . 
  • 1 galbenus ,
  • 2 linguri lapte si 1 lingura mac (susan) pentru uns spirala.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu spanac,branza Brie si mac:

Spanacul fiert ,foarte bine scurs si tocat se amesteca cu branza,ou,pesmet.


Se taie aluatul in fasii late de 5 cm si se aseaza umplutura pe lungimea fasiilor si se ruleaza,apoi se asaza in forma de spirala intr o forma (25 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.Se unge spirala cu amestecul de galbenus si lapte si se presara mac.Se coace timp de 20 min in cuptorul preinaclzit la 200 C.


 

TIPS-URI

1

Spanacul trebuie sa fie foarte bine stors.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu spanac,branza Brie si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Teo 1

05.02.2012, 22:24

cat se poate de interesant!

RuxyRux 1

05.02.2012, 22:31

Ce minunat arata!!!

irena 1

06.02.2012, 21:22

Va multumesc mult ptr aprecieri ! Felicitari si voua!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Spirala cu spanac