Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dezgheţăm aluatul foietaj. Întindem cu sucitorul şi pudrăm cu puţină făină.
Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul.
Trecem o singură dată cu sucitorul peste aluatul presărat cu chimen pentru a fixa semințele.
Tăiem batoane subțiri de 1-1,5 cm cu 10-12 cm, apoi le sucim una câte una în ambele capete.
Așezăm spiralele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.
Ungem suprafața spiralelor cu gălbenuș de ou și presărăm deasupra semințele de susan.
Putem lăsa aluatul în forma de dreptunghiuri fără a-l spirala.
Timp de coacere 20 minute
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult