Spirale cu ton

de Pasiune pentru bucatarie in Fusilli, 8 Mai 2011 | 4482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste(spirale)
  • 1 cutie ton bucati/maruntit
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 rosii cherry
  • Sare,piper,chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu ton:





Pastele se fierb in apa clocotita cu sare pentru 10-15 minute,apoi se scurg si se trec printr-un jet de apa.



Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline pana se inmoaie,apoi se adauga pasta de tomate,rosioarele taiate felii si 150 ml apa.



Se fiebe sosul aprox 10 minute, apoi se condimenteaza si se amesteca cu tonul(daca folositi bucati il taiati si apoi il adaugati la sos).



Peste spirale se pune sosul cu ton si se amesteca usor astfel incat sosul sa imbrace pastele.



Se servesc calde asezonate cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

09.05.2011, 11:11

si din astea tre sa fac!

MIUTA 1

09.05.2011, 11:50

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto