Sprot crocant la tigaie

de iri_iri in Peste, 13 Iun 2013 | 6243 vizualizari

 

Sprotul este un peste care imi place tare pentru ca nu trebuie sa stau sa aleg oase, in comparatie de alte feluri de peste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de sprot proaspat sau congelat,
  • faina de porumb,
  • sare si zeama de la o lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot crocant la tigaie:

Sprotul este un peste care se poate gati si intreg, dar eu il prefer fara cap si curatat pe interior, chiar daca este migalos la curatat.    

Deci curatam sprotul si il spalam, dupa care il trecem prin faina de porumb pe care am amestecat-o cu un pic de sare. Apoi prajim sprotul bine pe ambele parti pane devine crocant.

Se scoate intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie.  

Se serveste cu mamaliguta sau chiar cu paine.    

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot crocant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

14.06.2013, 11:28

Sim0na 1

14.06.2013, 11:33

bun pestele prajit!

iri_iri 1

14.06.2013, 13:31

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata