Sprot crocant la tigaie

de iri_iri in Peste, 13 Iun 2013 | 4080 vizualizari

 

Sprotul este un peste care imi place tare pentru ca nu trebuie sa stau sa aleg oase, in comparatie de alte feluri de peste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de sprot proaspat sau congelat,
  • faina de porumb,
  • sare si zeama de la o lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot crocant la tigaie:

Sprotul este un peste care se poate gati si intreg, dar eu il prefer fara cap si curatat pe interior, chiar daca este migalos la curatat.


Deci curatam sprotul si il spalam, dupa care il trecem prin faina de porumb pe care am amestecat-o cu un pic de sare. Apoi prajim sprotul bine pe ambele parti pane devine crocant.


Se scoate intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie.


Se serveste cu mamaliguta sau chiar cu paine.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot crocant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

14.06.2013, 11:28

Sim0na 1

14.06.2013, 11:33

bun pestele prajit!

iri_iri 1

14.06.2013, 13:31

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura ,,Quiky"

de anuta 1

ieri la 22:18

Savarine cu aluat dospit si fructe

de anuta 1

ieri la 22:02

Trifoi delicios cu branza si spanac

de anuta 1

ieri la 21:53

Rulada cu dulceata si blat din cereale

de anuta 1

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi