Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi place mult acest fel de peste, mic si gustos.
Se taie capul pestisorilor si se despica putin burta, cat sa iasa aproape nimic..:)) Pe punga nu scria ca trebuie "decapitati" dar am si eu pretentiile mele..:))
Astfel aranjati, se condimenteaza apoi se dau prin faina de malai. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc asa fierbinti cu mujdei deasupra, simpli, sau langa o portie de cartofi pai (tot cu mujdei..:))
Sa nu stati cu frica de oase, pt ca ele sunt atat de fragile incat la prajit dispar!..:))
1
Apropo, am uitat sa scriu. Eu i-am tinut vreo 15 minute in lapte inainte de a-i condimenta si praji.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult