Spuma de branza si capsuni

de Bucataras Medi in Dulciuri, 13 Mai 2013 | 1019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g branza Miez de lapte
  • 1 lingura mascarpone
  • 5 capsuni mari
  • o lingurita miere
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru decor
  • capsuni
  • stafide aurii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de branza si capsuni:

Mixam Miezul de lapte impreuna cu branza mascarpone,mierea si capsunile.Adaugam zaharul vanilat si amestecam.Repartizam spuma obtinuta in cupe,ornam cu stafide aurii si cu cate o capsuna  si  dam la frigider pentru circa 1 ora.Este cremoasa,racoritoare ,aromata si merge perfect pentru zilele calduroase.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Panacris 1

14.05.2013, 21:18

Corinuta 1

29.05.2013, 21:38

superba!

babi5 1

03.06.2013, 21:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA