Spuma de capsuni

de Sylvia in Dulciuri, 1 Apr 2010 | 2056 vizualizari

 

Nu am rezistat cand i-am vazut ieri in magazin, ma gandeam ca fiind aproape sezonul lor poate au si gust asa ca am cumparat rapid 2 cutii.

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri,
  • 100 grame de zahar ( brun am pus eu )
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • 700 grame de capsuni.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Preparare : am spalat in mai multe ape si i-am sters pe fiecare cu un servet absorbant de hartie.


Dupa aceea mixam capsunile cu 2 linguri de zahar, eu am folosit minirobotul meu.


Separam ouale si batem bine albusul cu zahar si vanilie pana obtinem o spuma densa ca de bezea. Dupa aceea amestecam incet albusurile cu piure-ul de capsuni cu o spatula.


Dupa ce am omogenizat bine, dam spuma la frigider pentru macar 15 minute, eu folosesc si pentru preparare ingredientele reci de la frigider. O aranjam in cupe mici, eu am decorat cu bucati mici de capsuni , ar fi mers foarte bine si ceva frunze de menta proaspata dar nu am avut.


Este un desert excelent si lejer, poate fi facut din toate fructele aromate cea mai gustoasa este cea cu fructe de padure , noi ne-am multumit de aceasta data cu o portie de spuma de capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

02.04.2010, 00:32

bune super bune,felicitari sylvia,5 furculite

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 13:20

vruiam sa sp cat de bine arata, dar de pofta ce-mi era am papat un cuvant

Sylvia 1

03.04.2010, 14:18

Ma bucur ca v-a placut, nu a avut chiar aroma care o stiam eu din copilarie dar a fost f gustoasa .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonacii bunicii