Spuma de capsuni cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 4 Mai 2010 | 3721 vizualizari

 

mi-a facut pofta brandusa,asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • capsuni 100 g
  • frisca 100ml
  • zahar 1 lingurita
  • bobonele
  • mini rolls 3 buc
  • vafer (inimioare)3 buc
  • sirop de capsuni
  • sant cantitatile  pt o portie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Se curata bine capsunile, se spala bine apoi se mixeaza cu blenderul.


Frisca se bate bine cu zaharul, apoi se amesteca cu capsunile (se lasa si pt decor din frisca)


Se pun in cupe sau boluri si se orneza cu frisca dupa care se decoreaza cu mini rolls si inimioare,bombonele,si siropul de capsuni


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ela 1

05.05.2010, 23:49

iti dai seama ce greu e de facut?

nadina73 1

05.05.2010, 23:50

nu mai am ela fa tu ca a ta iasa mai bine

nadina73 1

05.05.2010, 23:51

vreau sa gust cea facuta de tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi umplute