Spuma de capsuni cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 4 Mai 2010 | 4773 vizualizari

 

mi-a facut pofta brandusa,asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • capsuni 100 g
  • frisca 100ml
  • zahar 1 lingurita
  • bobonele
  • mini rolls 3 buc
  • vafer (inimioare)3 buc
  • sirop de capsuni
  • sant cantitatile  pt o portie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Se curata bine capsunile, se spala bine apoi se mixeaza cu blenderul.


Frisca se bate bine cu zaharul, apoi se amesteca cu capsunile (se lasa si pt decor din frisca)


Se pun in cupe sau boluri si se orneza cu frisca dupa care se decoreaza cu mini rolls si inimioare,bombonele,si siropul de capsuni


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ela 1

05.05.2010, 23:49

iti dai seama ce greu e de facut?

nadina73 1

05.05.2010, 23:50

nu mai am ela fa tu ca a ta iasa mai bine

nadina73 1

05.05.2010, 23:51

vreau sa gust cea facuta de tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

RETETA RECOMANDATA
Tarte cu lamaie si bezea