Spuma de capsuni cu fulgi de ciocolata

de Valclaudia in Dulciuri, 22 Mai 2015 | 874 vizualizari

 

un desert rapid si racoros la inceput de vara...

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 4 albusuri
  • 8 linguri zahar tos
  • un praf de sare
  • fulgi de ciocolata amaruie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu fulgi de ciocolata:

Curatam si spalam foarte bine capsunii sub jet de apa rece.


Ii trecem apoi cateva secunde prin robot sa-i zdrobim uniform.


Albusurile se bat spuma cu praful de sare si 8 linguri zahar tos.


Adaugam peste 3/4 din albusurile batute 3/4 din cantitatea de capsuni pasati, restul le pastram pentru decor.


Mixam usor albusurile cu pasta obtinuta (capsunii pasati), apoi impartim spuma in boluri, decoram cu spuma alba de albusuri ramasa, cu restul de capsuni pasati si fulgi de ciocolata.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

22.05.2015, 12:40

Vaiiiiiiiiiiii,ce mă doare că nu sunt mai aproapeeeee!

Bya Ralu 1

22.05.2015, 13:17

Buna

Rocsi 1

22.05.2015, 19:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu umplutura de bomboane Raffaello