Spuma de creveti cu avocado

de ianculubita in Fructe de mare, 24 Oct 2013 | 2650 vizualizari

 

Daca va plac fructele de mare,va recomand aceasta spuma super delicioasa,luata din Cartea Regala a Principesei Margareta

 

INGREDIENTE

  • 200 g creveti prefierti
  • 2 oua fierte tari
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura sos worcester
  • 1 avocado
  • 200 ml smantana
  • 2 albusuri
  • sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de creveti cu avocado:

In jurul formelor de sufleu pe exterior punem o banda de hartie cartonata prinsa cu scotch, astfel incat sa fie mai inalta decat forma cu 2,5 cm apoi ungem cu unt si forma si hartia. Zeama de lamaie cu 1-2 linguri apa le punem pe foc doar cat sa se incalzeasca, adaugam gelatina hidratata, amestecam bine, adaugam coaja de lamaie, maioneza, smantana, mararul tocat fin, sosul worcester, condimentam si lasam deoparte. In alt bol punem ouale date pe razatoarea cu ochiuri mari, crevetii si avocado curatat, taiate marunt. Totul se amesteca cu smantana si albusurile batute spuma.


Punem in fiecare forma compozitia pana la marginea hartiei si lasam la frigider 4 ore, dupa care se indeparteaza cu grija hartia si se serveste cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de creveti cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

24.10.2013, 12:52

MotanLaOale 1

24.10.2013, 14:20

ianculubita 1

25.10.2013, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat