Spuma de creveti cu avocado

de ianculubita in Fructe de mare, 24 Oct 2013 | 5114 vizualizari

 

Daca va plac fructele de mare,va recomand aceasta spuma super delicioasa,luata din Cartea Regala a Principesei Margareta

 

INGREDIENTE

  • 200 g creveti prefierti
  • 2 oua fierte tari
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura sos worcester
  • 1 avocado
  • 200 ml smantana
  • 2 albusuri
  • sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de creveti cu avocado:

In jurul formelor de sufleu pe exterior punem o banda de hartie cartonata prinsa cu scotch, astfel incat sa fie mai inalta decat forma cu 2,5 cm apoi ungem cu unt si forma si hartia. Zeama de lamaie cu 1-2 linguri apa le punem pe foc doar cat sa se incalzeasca, adaugam gelatina hidratata, amestecam bine, adaugam coaja de lamaie, maioneza, smantana, mararul tocat fin, sosul worcester, condimentam si lasam deoparte. In alt bol punem ouale date pe razatoarea cu ochiuri mari, crevetii si avocado curatat, taiate marunt. Totul se amesteca cu smantana si albusurile batute spuma.

Punem in fiecare forma compozitia pana la marginea hartiei si lasam la frigider 4 ore, dupa care se indeparteaza cu grija hartia si se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de creveti cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu creveti si icre negre