Spuma de creveti cu avocado

de ianculubita in Fructe de mare, 24 Oct 2013 | 2461 vizualizari

 

Daca va plac fructele de mare,va recomand aceasta spuma super delicioasa,luata din Cartea Regala a Principesei Margareta

 

INGREDIENTE

  • 200 g creveti prefierti
  • 2 oua fierte tari
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura sos worcester
  • 1 avocado
  • 200 ml smantana
  • 2 albusuri
  • sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de creveti cu avocado:

In jurul formelor de sufleu pe exterior punem o banda de hartie cartonata prinsa cu scotch, astfel incat sa fie mai inalta decat forma cu 2,5 cm apoi ungem cu unt si forma si hartia. Zeama de lamaie cu 1-2 linguri apa le punem pe foc doar cat sa se incalzeasca, adaugam gelatina hidratata, amestecam bine, adaugam coaja de lamaie, maioneza, smantana, mararul tocat fin, sosul worcester, condimentam si lasam deoparte. In alt bol punem ouale date pe razatoarea cu ochiuri mari, crevetii si avocado curatat, taiate marunt. Totul se amesteca cu smantana si albusurile batute spuma.


Punem in fiecare forma compozitia pana la marginea hartiei si lasam la frigider 4 ore, dupa care se indeparteaza cu grija hartia si se serveste cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de creveti cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

24.10.2013, 12:52

MotanLaOale 1

24.10.2013, 14:20

ianculubita 1

25.10.2013, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat