Spuma de zmeura

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 22 Iun 2011 | 6816 vizualizari

 

Nu pot spune decat ca este minunata!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 1 pahar zmeura
  • 1 lingura zahar pudra
  • 2 linguri smantana dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Mixam frisca, dupa care adaugam smantana si omogenizam. Separat pasam zmeura, pe care o amestecam cu zaharul pudra. Punem zmeura pasata peste frisca si amestecam usor pana la omogenizare

Dam la rece pentru cel putin o ora. Servim in cupe decorata cu frisca si bete din finneti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de prajitura cu pere

ieri la 18:46

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1465 puncte

Rocsi

1023 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

- Andreea -

524 puncte

mihaelar63

515 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de zmeura