Spuma de zmeura si capsuni

de T I M E A in Dulciuri, 26 Iun 2013 | 1298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 2 linguri zahar pudra vanilat
  • 3 linguri zmeura
  • 6-7 capsuni
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura si capsuni:

Mixam albusul de ou spuma.


Adaugam zaharul pudra si mixam inca 2 minute.


Adaugam pe rand fructele si mixam dupa fiecare.


Turnam spuma in boluri si ornam cu fructe.


Dam la frigider timp de 2 ore apoi servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lavinia 1

27.06.2013, 10:24

si eu vreau

Rocsi 1

27.06.2013, 12:02

Mmm vin sa servesc o portie

T I M E A 1

27.06.2013, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!