Steluta alb/negru

de ionela2682 in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 1566 vizualizari

 

.....su mai bine zis maro!!Hi ,hi ,hi......Pornind de la reteta de baza a cupcake-surilor a rezultat asa ceva!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar granulat
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • 2 oua
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 cana iaurt
  • 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cu varf cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steluta alb/negru:

-faina ,praful de copt,sarea,zaharul,iaurutl,untul,ouale se pun intr-un bol


-se mixeaza bine


-se imparte compozitia in doua parti gale,in prima vom adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie


-turnam in tava compozitia de cacao dupa care ,cu grija,turnam uniform pe intreaga suprafata compozitia de vanilie


-coacem la temperatura medie pana trece testul scobitorii


-dupa ce s-a racit rasturnam pe un platou,pudram marginile cu zahar farin iar in mijloc am adaugat ciocolata topita la baie de aburi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Steluta alb/negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

18.02.2013, 14:47

Rocsi 1

18.02.2013, 20:58

Mmm

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:26

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede