Stelute cu brinza

de janet in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2010 | 4952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 oua
  • -ocesca de apa
  • -un praf de sare
  • -faina  sa iasa un aluat de clatite
  • -telemea de vaci rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu brinza:

Intr-o cratita punem ulei la incins (baie de ulei,ca la cartofi prajiti). Cind uleiul s-a incins bine, scufundam forma, pentru citeva secunde, dupa care o scufundam in aluat , dar sa nu depaseasca inaltimea stelutei. Daca va uitati la forma o sa intelegeti ce vreu sa spun. Apoi scufundam iarasi in uleiul incins. Tinem pina se rumeneste putin aluatul, scoatem ,tinem sa se scurga surplusul de ulei si le asezam pe o farfurie pe care am pus servetel absorbant. Procedam asa pina se termina aluatul.


Dupa prima steluta facuta ,celelalte se desfac singure de pe forma cind s-au prajit. Le asezam pe un platou si le umplem cu telemea data prin razatoarea cu ochiuri mici.


Decoram cu feliute de rosii si bucatele de masline.Sint excelente si dau foarte bine la prezentare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu brinza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.03.2010, 12:51

ce frumoase

janet 1

28.03.2010, 14:29

Multumesc,fetelor!Intradevar Nadin ,forma este turnata in uzina.

elena1988 1

04.03.2011, 10:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covrigei sarati