Stelute cu Nougat ( Nougattaller)

de danakarin in Prajituri, 5 Dec 2011 | 4504 vizualizari

 

In reteta initiala se cheama "banutei" dar eu am folosit aceste forme de stea...

 

INGREDIENTE

  • 200 g  unt
  • 1 pachet   zahar vanillat
  • 75 g     zahar
  • 1 ou
  • 250 g  faina
  • ½ lingurita de praf de copt
  • 150 g  de alune macinate
  • 125 g  Nougat ( pasta de alune)
  • glazura de ciocolata din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu Nougat ( Nougattaller):

Framantam un aluat din unt, faina, zahar, zahar vanillat, alune si praf de copt.

intindem o foaie de aprox 6 mm grosime, decupam formele, si le coacem la cuptor 7 minute la 180 de grade.
Intre timp topim nougat, si dupa ce s-au racit la ungem, le lipim cate 2, si le decoram cu glazura.

Eu pun glazura fluida intr-o punga de plastic mai grosuta, de exemplu cele pentru congelator, tai un capat sa am un mic orificiu, si cu ajutorul ei intimd glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu Nougat ( Nougattaller)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

danakarin 1

05.12.2011, 20:17

fetelor, daca as putea le-as imparti pe toate cu voi ! o fac asa virtual.
Mena, cand vedem checsurile tale ?

mirela0911 1

06.12.2011, 23:04

ce bune sunt stelutele

danakarin 1

07.12.2011, 04:55

multzumesc, Mirela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta Perseide