Stelute cu Nougat ( Nougattaller)

de danakarin in Prajituri, 5 Dec 2011 | 2994 vizualizari

 

In reteta initiala se cheama "banutei" dar eu am folosit aceste forme de stea...

 

INGREDIENTE

  • 200 g  unt
  • 1 pachet   zahar vanillat
  • 75 g     zahar
  • 1 ou
  • 250 g  faina
  • ½ lingurita de praf de copt
  • 150 g  de alune macinate
  • 125 g  Nougat ( pasta de alune)
  • glazura de ciocolata din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu Nougat ( Nougattaller):

Framantam un aluat din unt, faina, zahar, zahar vanillat, alune si praf de copt.


intindem o foaie de aprox 6 mm grosime, decupam formele, si le coacem la cuptor 7 minute la 180 de grade.

Intre timp topim nougat, si dupa ce s-au racit la ungem, le lipim cate 2, si le decoram cu glazura.


Eu pun glazura fluida intr-o punga de plastic mai grosuta, de exemplu cele pentru congelator, tai un capat sa am un mic orificiu, si cu ajutorul ei intimd glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu Nougat ( Nougattaller)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

danakarin 1

05.12.2011, 20:17

fetelor, daca as putea le-as imparti pe toate cu voi ! o fac asa virtual.
Mena, cand vedem checsurile tale ?

mirela0911 1

06.12.2011, 23:04

ce bune sunt stelutele

danakarin 1

07.12.2011, 04:55

multzumesc, Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu prune