Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Branza telemea se da pe razatoare.
Untul (sau margarina) trebuie sa fie la temperatura camerei.
Amestecam untul (margarina) cu branza, 1 ou intreg+2 albusuri (pastram cele doua galbenusuri pentru uns saleurile), semintele de in si incorporam toata faina framantand aluatul cu mainile.
Lasam pentru o ora aluatul la rece.
Intindem aluatul in foaie subtire, decupam stelutele folosind o forma de fursecuri.
Ungem tava cu ulei, asezam hartie de copt in tava.
Punem stelutele in tava, le ungem cu galbenus de ou iar deasupra fiecarei stelute asezam cate o jumatate din samburele unei nuci.
Daca mai este nevoie presaram putina sare si dam tava la copt pana cand devin aurii. (cca 30 min.180 grade)
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult