Stelute sarate cu branza si nuca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2013 | 1333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. faina alba
  • 400 gr. branza telemea de oaie
  • 250 gr. unt sau margarina
  • 3 oua
  • 3 linguri seminte de in
  • samburi de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute sarate cu branza si nuca:

Branza telemea se da pe razatoare.


Untul (sau margarina) trebuie sa fie la temperatura camerei.


Amestecam untul (margarina) cu branza, 1 ou intreg+2 albusuri (pastram cele doua galbenusuri pentru uns saleurile), semintele de in si incorporam toata faina framantand aluatul cu mainile.


Lasam pentru o ora aluatul la rece.


Intindem aluatul in foaie subtire, decupam stelutele folosind o forma de fursecuri.


Ungem tava cu ulei, asezam hartie de copt in tava.


Punem stelutele in tava, le ungem cu galbenus de ou iar deasupra fiecarei stelute asezam cate o jumatate din samburele unei nuci.


Daca mai este nevoie presaram putina sare si dam tava la copt pana cand devin aurii. (cca 30 min.180 grade)


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute sarate cu branza si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

25.12.2013, 19:29

Ce rontonelebune!

MotanLaOale 1

25.12.2013, 23:34

diaconta 1

26.12.2013, 22:56

stelute delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitive saratele cu sunca