Stevie preparata pentru iarna

de Andra_Constantinescu in Conserve, 14 Mai 2015 | 1862 vizualizari

 

Perfecta pentru iarna! Au iesit 5 borcane de 800g.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg stevie;
  • 3l apa;
  • 2 linguri sare grunjoasa.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stevie preparata pentru iarna:

Se pun apa si sarea la fiert intr-o cratita mare.


Stevia se spala, se toaca si se pune in apa cand aceasta clocoteste. Se opareste putin si apoi se strecoara. Se aseaza stevia in borcane pana la jumatatea acestora, apoi se adauga zeama, dar doar dupa ce aceasta din urma s-a limpezit. Se capacesc bine borcanele si apoi se fierb pentru 20-30 de minute intr-o cratita pe fundul careia se pune un prosop si apa pana aproape de nivelul gurii borcanelor. Dupa ce se fierb, borcanele se lasa la racit in cratita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stevie preparata pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ina 1

14.05.2015, 18:17

eu am tare multa in curte, cred ca am aruncat un sac , ca deja a imbatranit si am taiat-o. Pentru iarna o pastrez la congelator

Gicuta69 1

15.05.2015, 08:09

dantes 1

15.05.2015, 12:40

Interesant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati