Stevie preparata pentru iarna

de Andra_Constantinescu in Conserve, 14 Mai 2015 | 7001 vizualizari

 

Perfecta pentru iarna! Au iesit 5 borcane de 800g.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg stevie;
  • 3l apa;
  • 2 linguri sare grunjoasa.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stevie preparata pentru iarna:

Se pun apa si sarea la fiert intr-o cratita mare.

Stevia se spala, se toaca si se pune in apa cand aceasta clocoteste. Se opareste putin si apoi se strecoara. Se aseaza stevia in borcane pana la jumatatea acestora, apoi se adauga zeama, dar doar dupa ce aceasta din urma s-a limpezit. Se capacesc bine borcanele si apoi se fierb pentru 20-30 de minute intr-o cratita pe fundul careia se pune un prosop si apa pana aproape de nivelul gurii borcanelor. Dupa ce se fierb, borcanele se lasa la racit in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stevie preparata pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ina 1

14.05.2015, 18:17

eu am tare multa in curte, cred ca am aruncat un sac , ca deja a imbatranit si am taiat-o. Pentru iarna o pastrez la congelator

Gicuta 1

15.05.2015, 08:09

dantes 1

15.05.2015, 12:40

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru bors