Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ

de Oana in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2015 | 3502 vizualizari

 

Eu stiu ce mananc la micul dejun :) 

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco Sofia – 200g.
  • oua – 1 buc.
  • pesmet – 200 g.
  • sare si piper – dupa gust
  • paprika dulce – 1 lingurita
  • cimbru proaspat – 2 crengute
  • oregano proaspat – 2 crengute
  • sos BBQ pentru servit
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ:

Taiati cascavalul in felii groase de 1 cm si apoi in bastonase, tot de 1 cm grosime


Asezati sticksurile de cascaval pe un tocator si lasati-l la frigider cateva ore sau peste noapte


Amestecati pesmetul cu condimentele si verdeata tocata marunt si puneti amestecul intr-o punga de bucatarie


Bateti oul si treceti sticksurile de cascaval prin ou, apoi puneti-le in punga cu pesmet si scuturati bine de tot pana ce pesmetul se lipeste de ele


Scoateti sticksurile de cascaval si asezati-le pe tocator


Puneti mai mult ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins


Adaugati sticksurile de cascaval si dupa ce s-au rumenit pe o parte intoarceti-le rapid si pe cealalta parte


Scoateti cascavalul pane pe servetele de bucatarie ca sa scurgeti excesul de ulei


Serviti sticksurile de cascaval cu sos BBQ


 

TIPS-URI

1

Puteti pune sticksurile de cascaval in congelator pentru 30 de minute, inainte de prajire, ca sa evitati topirea cascavalului

2

Cascavalul pane se rumeneste foarte repede pe o parte si trebuie intors rapid si scos apoi repede pe servetele de hartie

3

Cel mai bine este sa prajiti cate 2-3 sticksuri, nu toate deodata (pana le intoarceti pe toate pe partea cealalta, restul se pot topi si riscati sa se imprastie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Xandrinne 1

20.07.2015, 08:35

Apetisante sticksuri

Rocsi 1

20.07.2015, 13:55

Ce bune o fiiiii

Lau 1

20.07.2015, 17:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata