Stiuca cu prosciutto la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 4 Ian 2015 | 1928 vizualizari

 

Stiuculita proaspata. NU avea decat putin peste 5 Kg. Bineinteles ca am impartit pentru doua mese .

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rondele de stiuca
  • 400 gr prosciutto di Parma
  • sare
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • 1 lamaie- zeama
  • 2 linguri mustar frantuzesc
  • 6 linguri bulion de rosii cu usturoi [ productie proprie ]
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 buc praz
  • rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu prosciutto la cuptor:

Rondelele de stiuca se spala , se sareaza si se ung cu zeama de lamaie .


Pestele se aseaza intr-o tava [ daca doriti poate fi tapetata cu folie de hartie ]


Din pasta de ardei , mustar si bulion se prepara o pasta din care se distribuie peste fiecare bucata de peste .


Partea alba a prazului se feliaza . Prosciutto se taie cuburi .


Presarati pe peste prosciutto si praz . Stropiti cu ulei de masline .


Dati tava la cuptorul incalzit 30 minute pana pestele se rumeneste .


Decorati la servire cu rosii cherry si partea verde de la praz.

TIPS-URI

1

Stiuca este un peste cu carne ferma , densa , care cere la preparare putina grasime sau ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu prosciutto la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

anca_rm 1

06.01.2015, 11:47

vreau si eu

Rahela Velicu 1

22.08.2016, 13:54

mihaelar63 1

23.08.2016, 07:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Caras in sos de rosii la cuptor