Stiuca cu sos a la tzatziki

de mihaelar63 in Peste, 8 Ian 2014 | 3475 vizualizari

 

Cica dimineata inca misca atat de proaspata era stiuca , iar seara era deja mancata !

 

INGREDIENTE

  • 10 rondele de stiuca
  • sare
  • faina malai
  • ulei pentru prajit
  • pt. sos
  • -1/2 castravete
  • -1/2 lingura zeama lamaie
  • -2 catei usturoi
  • -2 fire patrunjel verde
  • -1 fir menta verde
  • -300 ml iaurt grecesc cremos
  • -sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu sos a la tzatziki:

Sotul din dotare , aduce , curata , portioneaza pestele .


Rondelele se sareaza se dau prin faina de malai si se prajesc in ulei incins .


Scoateti pestele pe un servetel de hartie sa absoarba excesul de ulei .


Castravetele taiat , iaurtul si ingredientele se blenduiesc cu mixerul vertical.


Serviti stiuca crocanta calda alaturi de sosul gen tzatziki .

 

TIPS-URI

1

Cand aveti delicatese foarte proaspete si de origine controlata , preparati cat mai simplu . Masa va fi oricum delicioasa si nu merita sa pervetiti gustul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos a la tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

danakarin 1

08.01.2014, 20:31

Auzi, Mihaela, la tine pescuieste cineva , ca de unde tot atata peste...! ? Imi lasa gura apa!

mihaelar63 1

11.01.2014, 07:59

Dana , cumparam pestele

MOKUSKA 1

30.04.2014, 09:35

stiuca , dar fara tzatziki

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Sprot prajit