Strawberry Cheesecake

de Bianca20 in Torturi, 22 Apr 2014 | 2439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g. biscuiti:
  • 150 g. unt;
  • o lingurita esenta de vanilie;
  • Crema:
  • 500 g. branza;
  • 500 ml. frisca lichida;
  • 2 lingurite zahar;
  • 400 g. capsuni;
  • 4 lingurite esenta de capsuni;
  • 2 plicuri gelatina;
  • Sos:
  • 200 g. afine:
  • 2 linguri apa;
  • 100 g. zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strawberry Cheesecake:

Biscuitii se faramiteaza sau se dau prin robot. Untul se topeste si se adauga impreuna cu esenta de vanilie peste biscuiti si se amsteca pana devine ca un blat faramicios. Se pune in tava, se da forma dorita si se dau la frigider pana se prepara crema.


Se bate frisca lichida si se amesteca cu branza pana se faramiteaza bine. Se adauga zaharul, esenta de capsuni si capsunile pisate sau date prin blender.Se amesteca bine. La urma, se amesteca gelatina cu cateva linguri de apa si se topeste pe bain-marie. Se adauga in crema si se amesteca bine astfel incat sa se incorporeze foarte bine in compozitie. Se scoate blatul de biscuiti si se adauga peste el crema. Se da din nou la frigider.


Se amesteca cele 2 linguri de apa cu zaharul si cu un sfert din afine. Se pune pe foc mic si se lasa 5 minute din momentul in care a inceput sa fiarba. Se adauga celelalte afine si se mai lasa inca 3 minute. Dupa ce se raceste, se toarna deasupra cremei.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit branza de casa si de aceea am avut nevoie de atat de multa frisca lichida. Daca folositi crema de branza, puneti doar 350-300 ml. de frisca licida.

2

Frisca mea era indulcita. Daca nu aveti frisca indulcita, puneti 80-100 g. zahar;

3

Nu folositi smantana in loc de frisca. Branza nu se va mai faramita si consistenta cremei nu va fi aceeasi;

4

Daca aveti capsuni aromate, puneti doar 200 g. sau doar 2 lingurite de esenta de capsuni;

Daca ti-a placut reteta noastra "Strawberry Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (7)

Lia_ 1

23.04.2014, 09:09

Tare bun trebuie sa fie . Pentru incepatori ar fi de ajutor sa precizezi ce fel de branza recomanzi.

MIUTA 1

23.04.2014, 13:03

Bianca20 1

23.04.2014, 16:21

Lia, eu am folosit branza de vaci facuta acasa. Locuiesc la tara si prefer sa folosesc cat mai multe incrediente proaspete si facute de mine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!