Strudel cu branza dulce

de elena1988 in Prajituri, 19 Ian 2011 | 4161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 700 gr de branza de vaci
  • coaja de lamaie si portocala
  • 100 gr de stafide
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de gris
  • unt
  • zahar dupa gust
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:

Foile se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi se unge fiecare foaie cu unt. In total sa fie 5 foi pentru un strudel.


Se pune umplutura( branza de vaci amestecata cu stafidele 2 galbenusuri, grisul si coaja de lamaie si portocala) se ruleaza si se pune in tava. La fel se procedeaza si cu restul foilor, se pun deasupra 3 galbenusuri amestecate cu smantana. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

sa nu uitati sa puneti deasupra ouale cu smantana. Eu ma grabisem si nu am mai pus nimic deasupra si mi-au iesit foile crocante, dar intr-un final au fost mancabile, doar deasupra au fost mai crocante, interiorul a fost foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

20.01.2011, 08:20

bun bun

MIUTA 1

20.01.2011, 19:30

elena1988 1

15.02.2011, 19:20

fetele multumesc pentru commenturi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si aluat de branza