Strudel cu branza si stafide

de Ela68 in Prajituri, 1 Aug 2013 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 400 gr branza de vaci
  • 100 gr smantana
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 gr stafide
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza si stafide:

Se amesteca ingredientele pentru umplutura, mai putin stafidele, care se pun la imnuiat in esenta de rom.


Le lasam aproximativ 30 minute si le punem peste amestecul de branza si ou.


Luam cate o foaie de placinta si o ungem cu ulei, adaugam o lingura cu umplutura ( trebuie sa ajunga pentru 12 bucati ), indoim laterelele si le ungem si pe acestea cu ulei si incepem sa rulam.


Indoim la capatul opus, pentru ca umplutura sa nu iasa si le asezam in tava in care am pus hartie de copt.


Abia spre final m-am prins de tehnica si mi-au iesit frumoase.


Acoperim tava cu folie de aluminiu, sa nu se usuce si le lasam sa se coaca 30 minute, apoi scoatem folia si le mai lasam 5 minute sa se bronzeze.


Ies 12 bucati, ca atatea foi am avut in pachet :-))). Pudram cu zahar si ...servim cu pofta !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 20:04

Ce bun

Ela68 1

02.08.2013, 08:51

Multumesc fetelor

diaconta 1

02.08.2013, 14:57

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu branza si visine