Strudel cu ciocolata cu menta si nuca de cocos

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 12 Noi 2014 | 1395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 150 de lapte
  • 3 oua
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg zahar
  • 1 pl drojdie uscata
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • ciocolata After Eight cu menta
  • nuca de cocos
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ciocolata cu menta si nuca de cocos:

Faina o punem intr-un castron, in mijloc facem o gropita unde punem drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald, un praf de sare, 2 oua si uleiul. Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura. Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat, o indreptam la capete, jumate il taiem fasii subtiri si jumate ramane intreaga.


Pe jumatatea intreaga lasam un deget loc liber si punem bucatile de ciocolata, presaram nuca de cocos, spatiul liber lasat il aducem putin peste ciocolata si inchidem strudelul cu fasiile de aluat din cealalta jumatate introducandu-le sub jumatatea plina. Ungem cu ou batut si dam la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu ciocolata cu menta si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

12.11.2014, 16:19

mirela0911 1

12.11.2014, 21:44

Foarte bun!

reisnaor_2006 1

12.12.2015, 12:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel gigant cu ciocolata