STRUDEL CU DOVLEAC

de Roda in Prajituri, 7 Iun 2009 | 3272 vizualizari

 

Este pur si simplu delicios!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,
  • 300g. faina,
  • 100. unt,
  • 7 linguri apa rece,
  • sare,
  • Pentru umplutura:
  • 800g miez de dovleac
  • zahar  dupa gust,
  • 20g.unt,
  • scortisoara,
  • zahar pudra:
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA STRUDEL CU DOVLEAC:

1.Se freca untul moale cu sarea si faina intr-un castron.Se adauga ouale si apa si se framanta bine 2 minute.Se lasa la rece 30 minute.
2.Se rade  dovleacul pe razatoarea mare.Se topeste untul intr-o craticioara,se  pune dovleacul ras, zahar dupa gust si scortisoara si se lasa pe foc mic 10 minute, amestecand continuu.
3.Se intind  2 foi  din aluat.se pune  umplutura si se  ruleaza.Se  aseza in tava unsa cu unt si se coc 30 minute la foc moderat.
4.Cand strudelul se raceste,se  pudreaza cu zahar praf  si se portioneaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "STRUDEL CU DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din foi de albusuri cu nuca si crema de lapte