Strudel cu dulceata

de Dea_Dea in Dulciuri, 14 Sep 2014 | 1143 vizualizari

 

Rapid si bun!! Din lipsa de idei :))

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri de iaurt
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt Dr.Oetker
  • 2 linguri ulei
  • faina cat cuprinde
  • un borcan de dulceata de prune
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dulceata:

Smantana,iaurtul, coaja de lamaie, praful de sare, zaharul si oul se amesteca bine. Adaugam uleiul si amestecam, apoi punem 2-3 linguri de faina amestecata cu praful de copt. Punem faina pe rand cat avem nevoie pentu a obtine un aluat ce poate fi intins.


Aluatul se imparte in 2 , se presara masa cu faina si se intinde o foaie. Punem dulceata si rulam. La fel facem si cu cealalata jumatate.


Se pun in tava cu hartie de copt, se da la cuptorul preincalzit la foc mediu 30-35 min.


 

TIPS-URI

1

Se poate pune orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

pity19 1

15.09.2014, 02:47

Bun!

deyutzky 1

16.09.2014, 08:33

delicios

reisnaor_2006 1

28.09.2014, 13:06

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Placinta Cittrone