Strudel cu mere/piersici

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 19 Iul 2010 | 11712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foi de placinta
  • -4 mere mari
  • -4 piersici
  • -scortisoara
  • -6 lg zahar
  • -ulei/unt pentru uns foile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere/piersici:

1) merele se curata,se dau pe razatoare,se amesteca cu 3 lg zahar si o lingurita de scortisoara si se calesc pe foc mic pana se inmoaie putin,apoi se pun intr-o strecuratoare

2) piersicile se curata,se taie cubulete mici,se amesteca cu 3 lg zahar si se pun pe foc pana se inmoaie,se pun intr-o strecuratoare

3) se suparapun 3 foi de placinte,unse fiecare.

Pe lungime se pune umplutura, marginile se intorc spre interior, apoi se ruleaza.

Se procedeaza la fel cu toate foile si umplutura.La final se ung cu ulei deasupra si se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit aprox 30 de min pana se rumenesc deasupra.Se pudreaza cu zahar din belsug!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere/piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

19.07.2010, 20:31

si mie imi plac strudelele

Ina 1

19.07.2010, 21:59

vin cu setul doi de furci

silvi0ara 1

19.07.2010, 22:27

Ce bun.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura finlandeza