Strudel cu mere/piersici

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 19 Iul 2010 | 7267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foi de placinta
  • -4 mere mari
  • -4 piersici
  • -scortisoara
  • -6 lg zahar
  • -ulei/unt pentru uns foile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere/piersici:

1) merele se curata,se dau pe razatoare,se amesteca cu 3 lg zahar si o lingurita de scortisoara si se calesc pe foc mic pana se inmoaie putin,apoi se pun intr-o strecuratoare


2) piersicile se curata,se taie cubulete mici,se amesteca cu 3 lg zahar si se pun pe foc pana se inmoaie,se pun intr-o strecuratoare


3) se suparapun 3 foi de placinte,unse fiecare.



Pe lungime se pune umplutura, marginile se intorc spre interior, apoi se ruleaza.



Se procedeaza la fel cu toate foile si umplutura.La final se ung cu ulei deasupra si se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit aprox 30 de min pana se rumenesc deasupra.Se pudreaza cu zahar din belsug!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere/piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

19.07.2010, 20:31

si mie imi plac strudelele

Ina 1

19.07.2010, 21:59

vin cu setul doi de furci

silvi0ara 1

19.07.2010, 22:27

Ce bun.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere