Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un desert aromat si delicios.
Spalam bine merele si le curatam de coaja si de seminte, apoi le taiem in bucatele mici intr-un vas. Punem zeama de lamaie pentru a nu se oxida merele.
Adaugam zaharul si sucul stors impreuna cu pulpa de la cele doua portocale.
Punem pe foc si lasam sa dea in clocot de cateva ori.
Intr-un bol micut amestecam amidonul cu cateva lingurite de apa rece peste care punem apoi cateva linguri din sucul fierbinte, amestecam si turnam peste mere.
Amestecam bine si mai lasam 2-3 minute pe foc pana se ingroasa putin.
La final adaugam pudra de scortisoara.
Foile decongelate le intindem pe o plansa si ungem fiecare foaie cu margarina topita, ulei sau unt. (eu nu am reusit sa le ung pe toate pt ca erau cam rupte :( ).
Turnam umplutura si rulam.
Punem intr-o tava tapetata cu foaie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 15-20 minute pana se rumeneste frumos deasupra.
Scoatem din cuptor, lasam putin sa se raceasca, apoi pudram cu zahar pudra.
Servim cu un ceai aromat!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult