Stufat de pui cu cartofi natur

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 14 Mar 2011 | 3719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe/4 copanele
  • 1 legatura ceapa
  • 2 linguri bullion/pasta de tomate
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita boia dulce
  • Sare,piper
  • Patrunjel
  •  Cartofi natur :
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lamaie
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui cu cartofi natur:

Pulpele/Copanelele se condimenteaza si se rumenesc in ulei;se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.Din ulei pastram doar 2-3 linguri in tigaie,restul il punem deoparte.In uleiul din tigaie punem ceapa verde taiata mai mare impreuna cu usturoiul.Dupa 5 minute adaugam bulionul,boiaua,carnea si apa.Se acopera cu un capaca si se fierbe la foc mic pana este gata carnea(daca este nevoie se mai adauga apa.Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Cartofi natur:

Cartofi se curata,se spala si se taie in sferturi.Se fierb in apa cu sare,se scot si se amesteca cu unt,zeama de lamaie si patrunjel.

Stufatul se serveste cu cartofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Stufat de pui cu cartofi natur-0
Stufat de pui cu cartofi natur-1
Stufat de pui cu cartofi natur-2
Stufat de pui cu cartofi natur-3
Stufat de pui cu cartofi natur-4
Stufat de pui cu cartofi natur-5
Stufat de pui cu cartofi natur-6
Stufat de pui cu cartofi natur-7
Stufat de pui cu cartofi natur-8
Stufat de pui cu cartofi natur-9

COMENTARII (26)

gatitdemine

gatitdemine 1

16.03.2011, 12:41

Arată suuuper

cismaru_nicoleta

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 14:12

Da chiar ca arata super bineee

Pasiune pentru bucatarie

Pasiune pentru bucatarie 1

16.03.2011, 18:36

este delicios si foarte rapid,sa il preparati cat mai curand

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!