Stufat de vitel

de Dana Cristea - pusikmea in Vita, 8 Aug 2010 | 3078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de vita
  • 1 morcov mare
  •  3 cepe mari
  •  3 linguri cu otet,
  •   5 catei de usturoi
  •  ulei de masline
  • 1 ceasca cu suc de rosii
  •  sare
  •  piper negru macinat
  •  piper boabe
  •  foi de dafin
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de vitel:

Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei impreuna cu jumatate din cantitatea de ceapa si cu morcovul dat pe razatoarea mare.


Se pune otet,apoi sare , piper si se da in clocot pentru un minut, apoi adaugam sucul de rosii, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de cana cu apa si se lasa la fiert.


Cealalta jumatate din cantitatea de ceapa se prajeste si se adauga in cratita cu carne atunci cand aceasta este fiarta.


Se mai lasa la fiert pana cand sosul devine omogen si legat.


Asezonam cu verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ina 1

09.08.2010, 22:19

delicios !

Bucataras Medi 1

09.08.2010, 22:33

nu am facut niciodata cu carne de vitel ,eu fac cu carne de pui, dar cred ca este tare bun...............

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 07:50

ina este sa sti, medi e tare bun, dar cu coditia sa fie carnea frageda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel