Vitel in sos tomat

de Sidy in Vita, 13 Aug 2011 | 2288 vizualizari

 

O idee excelenta pentru masa de pranz, vitel in sos tomat

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne macra vitel
  • 1 cana vin alb
  • 4 catei usturoi
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri faina
  • ulei de masline
  • 200 g rosii la cutie ( cu sos cu tot)
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in sos tomat:

Preparare vitel in sos tomat:


Carnea se taie felii subtiri de 5 mm si se bate ca la snitel, apoi se tavaleste prin faina, scuturandu-se de surplus.


Se incinge ulei in tigaie si se prajesc bucatile de carne pe toate partile.


Adaugam usturoiul taiat felii , vinul si otetul.Se da in clocot la foc mic pina ce se evapora sosul. Se acopera carnea cu apa , se adauga scortisoara si zaharul si se fierbe la foc mic pina ce se fragezeste carnea. Adaugam rosiile cu sosul, sare, piper si boia.


Lasam sa fiarba pina se ingroasa sosul. Adaugam la sfarsit zeama de lamaie.


Mancarea de vitel in sos tomat se serveste cald.



Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure de cartofi sau cu pilaf de orez...

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

vergi 1

14.08.2011, 18:04

ce papa bun

Ubulika 1

15.08.2011, 18:01

bun bunnnnn

alinutzika 1

15.08.2011, 22:51

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu legume la tigaie