Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Greu cu sturionul pana-l cureti,( mai ales daca esti scarbos :)) ). Dar cand il papi, mmmmmm.....si nici nu-ti bati capul cu oasele, pentru ca totul e doar zgarci :D
Se curata sturionul de mate, se scot urechile si se spala in.....uff, nici eu nu mai stiu in cate ape...(multe, oricum :D), inlaturandu-se mucusul de pe suprafata. ( N-o sa reusesti sa-l elimini pe tot ).
Se taie rondele late de 2 cm., peste care se presara delikat . Dupa ce rondelele se tavalesc prin malai amestecat cu faina ( 2:1), se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana capata culoare aurie ( iar coloana vertebrala iese precum un viermisor ).
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si mujdei de usturoi si patrunjel verde.
Pofta mare!
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult