Suberek cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 24857 vizualizari

 

reteta tatareasca...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 225 gr apa calduta
  • 1 lingurita si 1/2 sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • branza feta
  • 3 cani de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberek cu branza:

Framantam un aluat maleabil din ingredientele de mai sus.


Rupem aluatul in zece bucatele egale( cat de cat).


Intindem o foaie subtire si rotunda pe masa de lucru infainata.


Punem branza bucatele.


Pliem aluatul, acesta va capata forma unui arc de cerc.


Unim marginile aducand pe cea de sus peste cea de jos si apasand cu degetele astfel incat sa nu iasa branza afara la prajit.



Punem ulei mai mult in tigaie( o cana si jumatate).


Prajim in acest ulei 5 bucati de suberek( cu grija ca se arde repejor) dupa care schimbam uleiul.


Oprim focul si punem hartie de bucatarie sa traga uleiul si apoi aruncam la cos(in acest mod nu-l vom mai arunca la chiuveta).


Punem din nou o cana si jumatate de ulei si prajim restul de suberek.


Le scoatem cu o paleta pe o farfurie acoperita cu servet de hartie sa traga surplusul de ulei.


Servim cu pofta...yamyyy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suberek cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:02

Panacris...multumesc!

melaniapop 1

09.12.2015, 16:05

la acest aluat nu trebuie drojdie ?

RuxyRux 1

09.12.2015, 16:23

Melania, nu e nevoie...sunt si retete cu drojdie dar la aceasta nu se pune, desi daca vrei sa pui nu vad unde ar fi problema

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza si ardei copti