Suffleu de ciocolata cu cocos

de Dorka in Dulciuri, 14 Mar 2016 | 2959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200g ciocolata cu cocos
  • 900g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de cacao
  • 2 linguri de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suffleu de ciocolata cu cocos:

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili (26 cm) iar pe fundul tavii punem hartie de copt.

Topim ciocolata pe baia de aburi, si adaugum smantana treptat. Omogenizam bine si lasam sa se raceasca usor.

Intre timp separam ouale cu ajutorul unui mixer batem albusurile. Treptat adaugam galbenusurile, amestecand continuu. 

Apoi incorporam si crema de ciocolata, faina, zahar, si cacao.

Turnam compozitia in tava pregatita.

Asezam tava pe o tava mai mare umpluta cu apa, si le introducem in cuptorul bine incins.

In primele 15 minute lasam la o temperatura de 180 de grade, apoi 15 minute la 150 de grade.

Servim cu budinca de ciocolata si visine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Suffleu de ciocolata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra