Suffleu de ciocolata cu cocos

de Dorka in Dulciuri, 14 Mar 2016 | 847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200g ciocolata cu cocos
  • 900g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de cacao
  • 2 linguri de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suffleu de ciocolata cu cocos:

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili (26 cm) iar pe fundul tavii punem hartie de copt.


Topim ciocolata pe baia de aburi, si adaugum smantana treptat. Omogenizam bine si lasam sa se raceasca usor.


Intre timp separam ouale cu ajutorul unui mixer batem albusurile. Treptat adaugam galbenusurile, amestecand continuu.


Apoi incorporam si crema de ciocolata, faina, zahar, si cacao.


Turnam compozitia in tava pregatita.


Asezam tava pe o tava mai mare umpluta cu apa, si le introducem in cuptorul bine incins.


In primele 15 minute lasam la o temperatura de 180 de grade, apoi 15 minute la 150 de grade.


Servim cu budinca de ciocolata si visine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suffleu de ciocolata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Stefania1964 1

15.03.2016, 11:41

ciocolatoasa si tare buna!

Rocsi 1

15.03.2016, 20:57

Bine ai venit la noi!

Geanina87 1

17.03.2016, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem si rahat