Sufle de dovlecei

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2009 | 19526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei mari
  • 1 ceapa mare
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 3 oua
  • 200 grame branzica de bivolita
  • 100 g parmezan
  • 1 rosie
  • 150 g sunca presata din piept de pui
  • 100 g ciolan afumat
  • 1 lingura de margarina
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel pentru decorat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de dovlecei:

Razauim dovleceii (eu i-am razuit la robot), taiem cubulete sunca si ciolanul, faina o amestecam cu praful de copt intr-un castronel.Ceapa o taiem solzisori si o calim putin, ouale le batem spuma, adaugam branzica razuita in oua si amestecam cu dovleceii si ceapa. Ungem cu margarina un vas de Jena si tapam cu faina. Punem compozitia preparata in vas. Punem sunca si ciolanul pe deasupra. Adaugam parmezan si rosii taiate feliute pe deasupra. Bagam la cuptor sufleul la 200 grade pentru 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

liana_geicu 1

04.11.2009, 23:36

cred ca este super buna!

feliciacristea46 1

12.02.2013, 15:21

merge si fara ciolan, doar cu branza, oua, smantana !

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete din sunca cu oua