Sufleu cu pui si cartofi

de Rocsi in Pui, 24 Ian 2012 | 6461 vizualizari

 

De cand l-am vazut la Gaby tot ma gandeam la el si tot ziceam fac sapatamana asta,saptamana viitoare si tot asa...In sfarsit i-a venit randul.Stiti cum e????Bunatatea ,bunatatilor sincer...Multumesc draga mea de retetea.Chiar merita incercata!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept si jumatate de pui
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 5 linguri smantana
  • 4 oua
  • 150 gr de cascaval
  • 1 lingura unt
  • marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu pui si cartofi:

Curatam cartofii ,ii spalam,ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu putina sare.


Pieptul de pui(dezosat si fara piele) il spalam putin,il taiem pe jumatate si il punem la fiert cu jumatate lingurita de sare si un praf de piper.


Ceapa o curatam si o taiem in patru bucati.


O punem 10 minute intr-un castron cu apa fierbinte,apoi o dam pe masina de tocat.


Usturoiul il curatam si il pisam.


Separam ouale.


Albusurile le batem spuma ,apoi adaugam treptat galbenusurile,putina sare si piper.


Cartofii fierti ii scurgem si ii lasam 5 minute la racorit.


Pieptul de pui fiert il taiem cubulete potrivite.


Peste ouala mixate adaugam cartofii,puiul taiat,smantana,ceapa ,usturoiul si un praf de marar uscat.


Amestecam usor toate ingredientele.


Ungem un vas yena(un vas termorezistent) cu unt.


Turnam intreaga compozitie in vas si dam in cuptor cam 25 de minute.(cand punem vasul in cuptor, tot atunci il si pornim,nu-l incingem inainte).


Dam cascavalul pe razatoare,scoatem vasul dupa 25 de minute,si il presaram pe intreaga suprafata.


Mai dam la cuptor circa 15 minute pana prinde o crusta aurie.


Cand este gata,lasam putin la racorit si servim.


Pofta buna!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu pui si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

kamy 1

24.01.2012, 22:09

sigur imi place si mie

MotanLaOale 1

25.01.2012, 00:03

bun bun

Rocsi 1

14.11.2013, 19:27

Kamy, Vladimir va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ciuperci