Sufleu cu snitele

de ianculubita in Porc, 15 Apr 2011 | 1987 vizualizari

 

Am combinat mai mute retete si a iesit un delicios sufleu

 

INGREDIENTE

  • 200g macaroane
  • 1ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 4bucati de muschi de porc
  • 3linguri ulei
  • 1cutie de rosii
  • 250ml smantana
  • 60g cascaval ras
  • 3oua
  • 1cana pesmet
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu snitele:

Carnea,prajita pe ambele fete in ulei,se condimenteaza cu sare,piper si se da deoparte;ceapa si usturoiul,tocate marunt,se calesc in uleiul ramas de la carne,se adauga rosiile taiate daca nu sunt,se mai lasa sa fiarba,apoi se rastoarna intr-un vas de yena,deasupra se pune carnea iar peste carne pastele fierte si scurse;smantana se amesteca cu ouale,1/2 din cascavalul ras,se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste paste;deasupra se presara pesmet si cascavalul ramas si se da la cuptor 45min;se serveste cu salata

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si piept de pui sau

2

pulpe dezosate

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu snitele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:22

bun,bun,bun

Anamaria7 1

16.04.2011, 15:24

ce idee buna

ely_79 1

08.05.2011, 17:12

Si asta e delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana