Sufleu de brocoli

de dantes in Mancaruri de legume, 12 Mai 2021 | 5198 vizualizari

 

O mancare gustoasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • Brocoli 1 bucata
  • oua 3 bucati
  • smantana 3 linguri
  • branza telemea rasa 30 gr
  • cascaval ras 20 gr,
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de brocoli:

Brocoli se spala si se rupe in buchetele, apoi se opareste circa 3 minute si se lasa la scurs.

Se amesteca ouale cu branza telemea rasa, smantana ( daca este prea groasa, se adauga putin lapte pentru a o subtia) si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se toarna peste brocoli.

Tapetam o tava cu hartie de copt pe care o ungem cu unt sau ulei si se toarna compozitia cu brocoli si se rade deasupra cascavalul.

Se da la copt la 180 grade C, circa 30 minute pana devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brocoli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete aperitiv